Om

Raw-Yoga och Raw Coaching vänder sig både till företag och till dig som privatperson. Verksamheten bedrivs av Cecilia Alm och utgår från Helsingborgsområdet.

Vårt mål är att alltid ha nöjda kunder, att göra Yogan tillgänglig för alla. Passionen och drivkraften ligger i att göra skillnad, att överträffa dina/era förväntningar och få erbjuda det där ”lilla extra”.

Vi skräddarsyr program och lösningar utifrån dina behov och önskemål. Vi tar stora som små uppdrag, allt från en timmes PT-tid för att utveckla din yoga till större företagsevent. Varmt välkommen att kontakta oss.

CECILIA:

Efter många år som högpresterande person med ledande positioner i näringslivet valde jag att byta livsstil, att omprioritera mitt liv, mina värderingar och livsmål. Idag är jag certifierad yogalärare och arbetar inom detta området.

För mig är Yogan en livsstil, ett redskap som jag använder mig av för en bättre balans i livet. Jag använder Yogan som ett verktyg för ett mer hållbart liv och upplever ett nytt lugn samt en kropp som är mer stark och smidig.

YOGA:

  • Yogalärare på Filborna Arena i Helsingborg. (Sedan maj 2014)
  • Internationellt certifierad Yogalärarutbildning (E-RYT 200, yoga Alliance)
  • Utfört Yoga sedan 1999 (Ashtanga, Hatha, Vinyasa-flow, restorative, Yin-yoga, gravidyoga och medicinsk yoga). Totalt antal timmar på Yogamattan är ca 2000 timmar
  • Utbildad Bodybalanceinstruktör mars 2015

COCHNING:

COACH:

  • Diplomerad coach, Polhage och Lundberg
  • Coachande ledarskap