Företagsyoga

Hej Företag

Se hit du som är VD, HR-chef eller på annat sätt arbetar tillsammans med ett arbetsteam.

Vi på Raw Yoga har länge erbjudit yoga och andra hälsofrämjande projekt i samarbete med flertal olika företagskunder.

Nyfiken och vill göra skillnad för verksamhetens personal? Eller kanske vill ni hitta ett roligt företagsevent som inspirerar och kickar igång energin och kreativitet i arbetslaget? Då är du varmt välkommen att kontakta oss.

Varför Yoga

Yogan är en träningsform med många fördelar, den kan utövas av alla och nästan var och när som helst. Den kan vara stressreducerande men även bygga styrka, smidighet och balans samt ökar kreativitet, fokus och närvaro. Flera av yogaövningarna kan enkelt användas som pausövning en vanlig arbetsdag. Många använder yogan som ett verktyg både vid smärt- och stressproblematik. Och som arbetsgivare hör du säkert anställda som pratar om ländryggsproblem och smärtor i axlar och mellan skulderblad?

Förslag på hur företagsuppdrag kan se ut hos oss

ENSTAKA EVENT I SAMBAND MED

 • Årliga kick Off
 • Arbetskonferens
 • Team building m.m.

UPPSKATTADE UPPDRAG:

 • Yogaklass anpassad till arbetsgruppen och mötets syfte. Tema: Återhämtning, sätta igång kreativiteten, rörelsepaus.
 • Yogaklass med temaföreläsning inom återhämtning
 • Yogaklass i kombination med mat. Ett uppdrag som görs i samarbete med matkreatör och kokboksförfattare Louise Bondebjer.
 • Yogaklass i samband med kick off från mindre till större uppdrag där vi varit 100 deltagare som mest.
 • Rooftop Yoga och andra utomhusklasser med arbetslag samt inbjudna samarbetspartners. Har kombinerats med Hotell Sea U och lunch, middag och boende har faciliterats av dem.
 • Digitalt sänd yogaklass (10 tillfällen) som spelades in och köptes in för företagets intranät. Perfekt för att inkludera samtliga medarbetare att ha möjlighet att vara med på yogan. Tema & fokusområden som stressreducerande, stärkande, ergonomifrämjande.

HÄLSOFRÄMJANDE SATSNING FÖR:

 • Arbetslaget med återkommande yogasessioner som ex. Lunchyoga eller morgonklass.

INDIVIDUELL HÄLSOSATSNING:

 • För enskilda anställda som behöver få en funktionell träning för kroppen, bli av med smärta alternativt stressreducerande åtgärder

DIGITAL LÖSNING

Arbetar ditt arbetslag från olika platser? Då ses vi digitalt online, en lösning som är mer kostnads- och tidseffektiv och som vuxit sig stark under de senaste åren. Vi kan mötas i Teams eller på Youtube alternativt om ni tillhandahåller andra digitala mötesrum. Det finns även möjlighet att köpa loss inspelade klasser som kan användas på ert intranät och nyttjas av den anställde närsomhelst under arbetsdagen.

Kotakta oss så tar vi fram ett koncept som fungerar för er verksamhet och anställda

Pris: Enligt överenskommelse

Maria Danell

HR- Chef, Smurfit Kappa

Så här tänkte Maria Danell, HR-chef, Smurfit Kappa

“För mig som HR-chef, och för Smurfit Kappa som bolag, är det viktigt att jobba brett med trivsel samt den psykosociala arbetsmiljön. Just nu är det en märklig tid för oss alla med fokus på fysiskt avstånd, men även med en många tankar och en viss oro kring det rådande läget. Därför ville jag erbjuda något som både kunde vara stressreducerande, nyttigt för stela kroppar – oavsett om man står vid en maskin i fabriken eller om man till stor del sitter hemma och jobbar i en kanske inte alltid så ergonomiskt optimal miljö – samt en positiv och energiskapande aktivitet. Jag valde då att anlita Cecilia Alm på Raw Yoga för ett antal yogasessioner online. Dessa sändes live en gång i veckan under ca en månads tid, och de sparades även ner så att alla kan ta del av dem när som helst och hur ofta som helst. Cecilia har en fantastisk förmåga att skapa klasser som passar för alla, och klasserna har varit otroligt populära. Det blev faktiskt så populärt att vi bokade in en bonusklass med särskilt fokus på avslappning och stressreduktion.

Jag kan varmt rekommendera Cecilia och Raw yoga för företag som vill bjuda sin personal på en positiv och välgörande upplevelse; oavsett om personalen är yogaproffs eller helt oerfarna.”

Katarina Benz Hansson

Marketing Communicator

Katarina Bendz Hansson Marketing Communicator, Smurfit Kappa

”Today we had our first Smurfit Kappa lunch yoga over Teams, to support the health of our staff! It is the first yoga class out of three. The class was led by Raw Yoga in Helsingborg with focus on the upper body, shoulders, neck and back and we just loved it!

The class also was recorded and will be shared with the staff”

A great cooperation to improve health.”

För dig som önskar välmående medarbetare!

”Forskning pekar på att yoga kan lindra stress, stödja goda hälsovanor, förbättra mental hälsa, sömn och balans. Samt lindra smärta och förbättra funktion i rygg och nacke.”