Företagsyoga

Vet du vad det kostar ditt företag att ha en personal som har hög sjukfrånvaro? Som har låg energi och ork som resulterar i att de inte kan leverera det som förväntas.

Tänk dig istället in i hur verksamhet skulle se ut med högpresterande personal som vill och kan leverera som sällan är sjuka och som känner sig motiverade när de är på plats.

Är du arbetsgivaren som arbetar för och värdesätter en mer hälsosam arbetsplats? Som vill få en friskare personal och minska sjukskrivningarna? Det vill förmodligen de flesta arbetsgivare men ibland är steget stort till att prioritera och agera. 

Först när personalen tappar motivationen, drivkraften samt kreativiteten och istället hamnar i hög sjukfrånvaro, låg produktivitet börjar du som arbetsgivare uppskatta och värdesätta en frisk, produktiv personal som levererar utifrån verksamhetens förväntningar eller ännu hellre över förväntningar och satt budget.

Yogan är en träningsform med många fördelar, den kan utövas av alla och nästan var som helst och när som helst. Den bygger styrka, smidighet och balans samt ökar fokus och närvaro. Flera av yogaövningarna kan enkelt användas som pausövning en vanlig arbetsdag. Många använder yogan som ett verktyg både vid smärt- och stressproblematik. Och vem känner inte till ländryggsproblem och smärtor i axlar och mellan skulderblad?

Kontakta oss så tar vi fram ett koncept som fungerar för er verksamhet och anställda. Det kan vara återkommande yogaklasser (ex. lunchyoga) eller ett engångsevent vid ex. kick-off/teambuilding (med en klass som sätter igång kreativitet och sammanhållningen i gruppen.)

Pris: Enligt överenskommelse