Yoga just nu

VÅRTERMINENS KLASSER ÄR SLÄPPTA OCH SNART ÄVEN SOMMARYOGA PÅ PIREN

NYA KLASSER ligger nu ute för bokning- Var nyfiken låt dig ryckas med i vår yogafeeling. Tipsa en vän. Kom själv eller tänk snart så ser jag mmig på en yogamatta, Och passar inte veckobaserad yoga kan du självklart droppa in. Det blir yoga på Gyhult, Piren på Råå och en AW yoga ute på Kollaborera.

 

Och kom ihåg samma princip som vid bad gäller gäller här ”Du ångrar aldrig en yogaklass”

VÅRA ÖVRIGA YOGAUPPLEVELSER

Nedan delar jag mina tankar kring härliga event, pop-up och resor som du gärna får följa med på! Och kom ihåg min yogaverksamhet står sällan still så håll utkik i din mejlinkorg, här och på sociala medier så du inte missar nästa härliga yogauplevelse!

HÅLL DIG UPPDATERAD!

Önskar du ta del av vad som händer hos oss just nu så håll utkik här på Yoga just nu eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Boka dig

Här bokar du din nästa klass eller anmäler dig till något av våra event. Låt dig svepas med i en härlig yogastund och upplevelse!

Pop-up yoga

Nu blir det yogamagi! Varmt välkommen till några av våra härliga yogaupplevelser!

AKTUELLA KLASSER

Hatha Yoga Drop in måndagar 17:30-18:30

Hatha Yoga Drop in torsdagar kl. 18:15-19:15 alternativt fem eller tre tillfällen då vi har några lediga platser kvar.

Yinyoga Drop in lördagar kl. 09:30-10:45

Du hittar även två härliga event! Aw Yoga fredagen den 17/5 kl. 18:00 samt Ladies Yoga söndagen den 19/5 kl. 15:00. Dessutom släpper vi snart platserna till Pirenyogan för sommaren. Woop woop vilken vår och sommar det kommer bli.

”You are only one yoga class away from a good mood”

VAD HÄNDER MER UNDER VÅREN

Vi tycker om konceptet POP- UP yoga det vill säga yoga som sker på noggrant utvalda platser främst i Helsingborg med omnejd så förutom klasserna på Kollaborera hoppas vi i vanlig ordning kunna erbjuda terrassyoga i hemmamiljö samt när vi närmar oss sommaren att få ses nere på Piren på Råå för lite utomhusyoga. Men håll ögonen öppna för det kan dyka upp andra spännande event på andra platser med.

POP UP UPPLEVELSE

Ibland är det en yogaklass utomhus en annan gång är det i eventformat där yogan kombineras med andra feel good aktiviteter eller happenings med någon av våra samarbetspartners. Läs mer om våra aktuella event

Vi ser fram emot en härliga yogahöst och hoppas att du önskar hänga med oss.

VI HÅLLER DIG UPPDATERAD!

Önskar du ta del av vad som händer hos oss just nu så håll utkik här på Yoga just nu eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Vi kommer fylla på med klasser som vi vet att ”våra yogisar” uppskattar.

Aktuella event

Vilken glädje att du vill vara med på något av våra event.

VI HÅLLER DIG UPPDATERAD!

Önskar du ta del av vad som händer hos oss just nu så håll utkik här på Yoga just nu eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

BUBBEL & BABBEL ETT HÄRLIGT AW KONCEPT MED YOGA & MINGEL!!

BUBBEL, BABBEL & YOGA PÅ KOLLABORERA DEN 17 MAJ
Vi gör det igen! Bubbel, babbel & Yoga är tillbaka. Sist blev det ett fantastiskt uppskattat event där fredagsfeeling var på topp! Eller som två av deltagarna uttryckte det.

“Det här var precis vad jag behövde, nästa gång tar jag med mig ett ännu större gäng- HELT FANTASTISKT lokalen, yogan & stämningen”
“Vilken eufori. Bästa AW ever. Älskade spellistan som lyfte allt lite till!”
Njut av en lekfull yogaklass och en kväll med vårkänslor som sprider en härlig energi i hela kroppen. En klass som avslutas med bubbel & babbel.

Vi tror att våren äntligen är på väg och ser möjligheten att njuta av bubbel och lite lättare tilltugg ute i kvällssolen. I glasen häller vi upp Bubbel och sedan sköter du babblet. Perfekt avslut på veckan och en riktig energikick inför helgen!
Missa inte boka dig och kanske en vän! Sist var det många nya bekantskaper och just det älskar ju vi. När vi skapar nya möten med härliga bubblande människor

NÄR; VAR & HUR

Var: Kollaborera på Sofierovägen 126 F, HELSINGBORG

När: 12/4 kl. 18:00-20:00

Pris: 295 kr

Nice to know:

– Mattor finns på plats
– Yogalärare: Cecilia från Raw Yoga
– En lekfull klass med fina alternativ så alla får en riktigt bra stund på mattan

Varmt välkommen! Cecilia på Raw Yoga!

LADIES YOGA I SKÖNASTE MAJ

I en försommargrönskande oas alldeles i närheten av stadens brus erbjuds Du & din tonårsdotter, väninna, syster, mamma, moster eller kanske kollega här något alldeles unikt.

Låt mig bjuda in till ännu en sommar i samarbete med Matkreatör och Kokboksförfattare Louise Bondebjer. För tredje året i rad har vi tagit siktet på att skapa en känsla av Välbefinnande där alla våra sinnen hoppas bli stimulerade och påfyllda på allra bästa sätt.

Under en söndagseftermiddag i ett prunkande maj, skapas en stärkande yogaklass i gröngräset följt av Afternoon Tea i avkopplande trädgårdsmiljö, där platsen talar sitt alldeles egna språk. Det är en unik miljö som får dig att landa tillbaka något århundrade.

Jag önskar du skall omfamnas i en oförglömlig stund av försonligt helglugn, sinnesinspiration och kroppsligt välmående.
Ett alldeles unikt event med begränsat antal platser.

Varmt välkomna till årets version av OpenAir med temat Ladies Yoga & Late Afternoon Tea. 

Kom på cykel, i trivsamt sällskap eller på egen hand och låt dig omfamnas av denna vackra miljö och härliga värdskap. Rulla ut din yogamatta och njut av en stund som är skapad för alla dina sinnen. Har vi tur är trädgårdens rhododendron som allra vackrast just denna dag.

Efter yogan bjuds det på lyxig stund av uppdukad ”Late Afternoon Tea” på gårdens terrass. Vi njuter av varma scones, ingefärsshot, nykokt sommarmarmelad, spreads, krispiga grönsaker och fräscht myntate.
Detta är en stund bara för dig! Otroligt uppskattad av de som varit med oss de andra åren.

Hoppas vi ses!
Kram Cecilia & Louise

NÄR; VAR & HUR

Var: Gyhults Gård i närheten av Maria Station, Helsingborg.

När: Söndagen den 19/5 på

Pris: Pris: 425 kr/pp. För dig som bjuder med en tonårsdotter blir priset 425 +295 kr)

Anmälan sker via mail till louise.bondebjer@gmail.com. Glöm inte ange eventuella allergier.

Nice to know:

– Mattor tar du med själv. Finns fåtal att låna
– Yogalärare: Cecilia från Raw Yoga
– En lekfull klass med fina alternativ så alla får en riktigt bra stund på mattan

Varmt välkommen! Cecilia på Raw Yoga!

PIRENYOGA SOMMARHALVÅRET 2024 FEMÅRSJUBILEUM!

Dags att få njuta av yoga på piren för femte året på rad! Jag bara älskade platsen när jag såg den första gången och jag är så glad att så många fler kände detsamma!

Så låt dig ta en paus med njutning och ett välgörande yogapass ute på Piren på Råå. Det här är en yogaklass som älskas av alla. Solen som värmer huden, vinden som smek er och så havssältan som möter läpparna. Varje andetag får ett härligt djup och det är bara helt ljuvligt att få yoga på denna plats! Som höjer yogan till en ny dimension!

Yogan är en träningsform där vi övar vår förmåga att vara närvarande i nuet. Till härlig musik och fantastisk havsutsikt utmanar vi tillsammans vår balans, smidighet och styrka.

Vi ses på Piren på Råå

NÄR; VAR & HUR

Var: På Piren Råå. Strax utanför deras uteservering.

När: Utvalda lördagar och söndagar under sommaren.

Pris: 160 kr. Förboka gärna i mån av plats kan man självklart komma spontant.

NIVÅ: Lite mer fysisk eftersom vi är ute och vill då hålla igång kroppens muskler lite extra så de håller sig varma och mjuka. Är det strålande sol anpassar vi oss efter det.

Nice to know:

– Ta med Yogamatta, handduk vattenflaska och ev. tröja/filt. (Fåtal mattor finna att låna om du meddelar mig innan)
– Yoga utförs lättast barfota och i sköna, följsamma kläder! Klä dig lager på lager.
– Klasserna är väderberoende. Ställer vi in meddelas det per mail 30 minuter innan klass börjar (så glöm inte boka dig så du får meddelandet och även för att ha en plats på klassen. Drop-in sker i mån av plats)

VI REKOMMENDERAR: Passa på att ta ett dopp från bryggan som ligger nära där vi yogar. Eller ta med bästisen och en termos med finkaffe.

Varmt välkommen! Cecilia på Raw Yoga!

Yogaresor

Vilken glädje att du vill åka med oss på en yogaresa.

Just nu erbjuder vi inga retreat och yogaresor. Men självklart sitter vi och funderar på resmål och vackra platser för lite yogamagi både inom Sverige och utanför.

VI HÅLLER DIG UPPDATERAD!

Önskar du ta del av vad som händer hos oss just nu så håll utkik här på Yoga just nu eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev.