Vanliga frågor

Behöver jag ha tränat yoga länge? Nej. Alla klasser är tillgängliga för både nya yogisar och mer erfarna. Vissa rörelser kan vara utmanande men det finns alltid alternativ. Se detta event som en fin möjlighet att hitta din yogaform och din instruktör.

Är min biljett personlig? Det är den inte självklart går det att överlåta sin biljett om du får förhinder.

Köper ni tillbaka sålda biljetter? Nej köpet är bindande men självklart går det bra att överlåta biljetten om du fått förhinder.

Vad behöver jag ha med mig? Kom i sköna följsamma kläder. Yoga gör du bäst i mjuka kläder och barfota. Glöm inte ta med dig en yogamatta eller köp en på plats.

Hur hittar jag hit? Spritan ligger i Ödåkra, ca fem minuter norr om Väla. Hit kommer du lättast med tåg eller med bil. På spritans sida står en bra beskrivning hur du hittar hit. Här hittar du informationen.

Finns det parkeringsmöjligheter? Det finns gott om parkeringsplatser ute på spritan. Det kostar inget att parkera här.

Vad ingår: Allt ingår under dagen. Yoga, föreläsning, mat med tillhörande dryck. Extra inköp står du självklart för själv.

Kan man gå på enstaka klasser? I mån av plats kan man köpa biljett till enstaka klasser. Inköpet sker då på plats och med swish

Om jag inte vill yoga men vill komma ändå. Kan jag det? Jajamen utställarna är i en angränsande lokal och är på plats hela dagen. Även de övriga butikerna och verksamheterna har öppet som vanligt ute på Spritan så kom gärna och mingla, handla samt prata med dem.

Hittade du inte din fråga? Du är självklart välkommen att kontakta oss på info@raw-yoga.se