Våga Yoga Kurs

Nu har du chansen att vara med på vår nästa omgång “Våga Yoga kurs”. En omtyckt kurs som ger dig fina möjligheter att vara med på antingen vår fortsättningskurs alternativt våra “öppna” klasser!

Varmt välkommen till denna kurs i nybörjaryoga. En kurs för dig som är nyfiken på yoga och som vill lära dig yogans grunder & dess fantastiska effekter!

Du har förmodligen hört om yogans fina effekter på kroppen. Hur den stärker, sänker stressen och att många upplever att yogan hjälpt dem bli av med eller minskat deras smärtproblematik. Vi vill gärna dela med oss och visa dig hur.

VEM ÄR DU?
Den här kursen är för dig som är:
– nyfiken på yoga men inte hittat till en yogastudio än.
– har yogat ett tag men skulle vilja veta mer om grunderna i yogan
– vill yoga i mindre grupp där det finns utrymme för frågor och funderingar. (max 14 personer)
– tycker du är för stel för att börja yoga

DATUM
Varmt välkommen till vår 6-veckors nybörjarkurs varje tisdag med början tisdag den 6 april.

Kursstart: 6 april
Avslut: 11 maj
Tid: 18:45-19:45

Pris: 1150 kr


KLASSUPPLÄGG
Vi kommer att utgå från den fysiska men aningen lugnare yogaformen Hatha Yoga men kommer även ha ett tillfälle där vi har fokus på lite andra yogaformer så som Yinyoga (en passiv yogaform som ökar rörlighet i kroppens bindväv) och Hatha Yoga Flow. På ett pedagogiskt sätt går vi igenom positionerna. Och du får stöd av din yogalärare att hitta positioner som passar just din kropp.

Varje klass är 60 minuter lång. Ett exempel på klassupplägg:
– ca 10 min Inledning med Andnings- och mindfullnessövningar.
– ca 40 min yogaklass med extra djupdykning och genomgång av de tre vanligaste positionerna som ökar rörlighet i axlar, skulderblad och bröstrygg. Samt utrymme för frågor och funderingar.
– ca 10 min Avslappning

ANMÄLAN:

Vid anmälan får du ta del av följande:
– Kursupplägg
– Lite tips och trix vad du ska tänka på för att få bästa yogaupplevelsen
– Anmälan är bindande och du har säkrat platsen först när inbetalning har skett.

Anmälan görs i vårt bokningssystem Easy Practise

PRIS & EARLY BIRD:

Vid anmälan senast den 8 mars får du köpa ett 10-kort för 1000 sek (ord. Pris 1850 sek). Kortet kan användas till våra öppna klasser och är personligt.

BEHÖVER DU EGEN YOGAMATTA?
Vi har allt på plats som du behöver för att yoga med oss. Vill du ha egen matta så har vi ett fint erbjudande på Mandukas yogamattor med en fin rabatt.

HÄR ÄR VI: Kungsgatan 1, Entréplan Clarion Sea U, HELSINGBORG

COVID 19: Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer. Mattor torkas av efter varje klass. Du har självklart möjlighet att tvätta händer innan klass. Vi håller avstånd vilket inte är så svårt i våra rymliga lokaler. Och självklart är vi friska när vi deltar eller håller yogaklassen.

Vår sal rymmer 18 personer utifrån restriktionerna som gäller friskvårdsanläggningar. Vi väljer att hålla nere antalet deltagare till max 14 under kursen.