YOGA FORTSÄTTNINGSKURS


Kursen med start den 15 februari är nu fullbokad. Hör av dig till oss om du är intresserad att vara med vid nästa tillfälle.


Varmt välkommen till denna kurs i nybörjaryoga fortsättning. En kurs för dig som yogat ett litet tag (rekommenderar minimum en termin) och som önskar vidareutveckla dig inom yogans grunder!

VEM ÄR DU?
Den här kursen är för dig som är:
– som yogat ett litet tag men som vill lära dig mer och utveckla din yogapraktik.
– vill yoga i mindre grupp där det finns utrymme för frågor och funderingar. (max 12 personer)
– för dig som vill bygga styrka, smidighet och stärka din balans

OM VÅGA YOGA FORTSÄTTNIGNSKURS!
Kursen kommer vara på måndagar kl.17:30-18:45 (75 min) vid 12 tillfällen. Vi gör uppehåll måndag den 5 april (Påskdagen)

Kursstart: 15 februari
Avslut: 12 maj
Tid: 17:30-18:45

Pris: 2300 kr

KLASSUPPLÄGG
Vi kommer att utgå från den fysiska men aningen lugnare yogaformen Hatha Yoga men kommer även bjuda in lite Hatha Yoga Flow. På ett pedagogiskt sätt går vi igenom positionerna. Och du får stöd av din yogalärare att hitta positioner som passar just din kropp.

Varje klass är 75 minuter lång. Ett exempel på klassupplägg:
– ca 10 min Inledning med Andnings- och mindfullnessövningar.
– ca 55 min Hatha Yoga yogaklass
– ca 10 min Avslappning

Vi utgår från en yogasekvens som vi kommer yoga igenom stora delar av vid samtliga tillfällen. Vi skapar utrymme för en extra djupdykning och genomgång av 1-2 positioner som kan upplevas som lite mer utmanande. Vi lyssnar, känner efter och ger alternativ till dig som gillar större utmaning eller för dig som behöver backa.Vi tar oss alltid tid för eventuella frågor!

ANMÄLAN:

Vid anmälan får du ta del av följande:
– Kursupplägg
– Lite tips och trix vad du ska tänka på för att få bästa yogaupplevelsen
– Anmälan är bindande och du har säkrat platsen först när inbetalning har skett.

PRIS & EARLY BIRD:

Anmälan görs via mail till cecilia@raw-yoga.se.
Vid anmälan senast den 1 februari får du köpa ett 10-kort för 1000 sek (ord. Pris 1850 sek). Kortet kan användas till våra öppna klasser.

BEHÖVER DU EGEN YOGAMATTA?
Vi har allt på plats som du behöver för att yoga med oss. Vill du ha egen matta så har vi ett fint erbjudande på Mandukas yogamattor med en fin rabatt.

HÄR ÄR VI: Kungsgatan 1, Entréplan Clarion Sea U, HELSINGBORG

COVID 19: Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer. Mattor torkas av efter varje klass. Du har självklart möjlighet att tvätta händer innan klass. Vi håller avstånd vilket inte är så svårt i våra rymliga lokaler. Och självklart är vi friska när vi deltar eller håller yogaklassen.

Vår sal rymmer 18 personer utifrån restriktionerna som gäller friskvårdsanläggningar. Vi väljer att hålla nere antalet deltagare till 12 per klass.