SCHEMA

Klasserna på schemat håller vi i våra ljusa, fina lokaler i Ramlösa Brunn. Hit tar du dig lätt med både cykel, bil, buss eller tåg (+10 minuters promenad). Det finns stora möjligheter till att parkera nära inpå byggnaden. Vår besöksadress är: Folke Bernadottes väg 443 i Ramlösa.

Under sommaren håller vi en del utomhusklasser. Då håller vi till nere på Piren på Råå.

Utöver klasserna på schemat erbjuder vi även uppskattade, spännande event och workshops såsom Soulyoga och Beeryoga . Vill ni läsa mer om dem så kika här.

VÅRA PRISER

Klippkort
Tio-kort för 1500kr (seniorer över 67 betalar 1000kr)
5 -kort 850 (Sentiorer över 67 betalar 600kr)

Månadskort (Träna hur mycket du vill på samtliga klasser,du väljer själv startdatum) 
625kr (utan bindningstid)
1650kr (för 3 mån, 550/mån)
3000kr (för 6 mån, 550/mån)
Prova på en gång för 100kr

Du betalar på plats via swish 123 108 50 67 (RawYoga) eller med faktura/bankgiro.

SCHEMA FÖR HT 2019 (Gäller fram till den 12/12)

DYNAMISKA YOGA

Dynamisk yoga är precis som namnet säger dynamisk och lite mer fysisk. Den har sin grund i Hatha yoga som är en fysisk yogaform. Klassen är uppbyggd för att utmana dig utifrån dina förutsättningar. Variationen gör den inspirerande och lekfull där du på kort sikt kommer bygger upp din smidighet, styrka och balans. Vi avslutar alltid med en härlig avslappning och meditation. Alla nivåer är välkomna men klassen vänder sig lite extra till dig som har yogat ett tag.

Lågt utfall med sidostretch

VÅGA YOGA GRUND

Våga yoga är klassen där vi ger oss lite extra tid i varje position. Där vi stannar upp och tittar på hur vi placerat t.ex. fötterna, hur andetaget flödar och där målet är att utvecklas ”i sin practise” på ett säkert sätt. Det är också klassen där vi vill skapa förståelse för yogans fördelar både för kropp och själ. Alla nivåer är välkomna men klassen vänder sig lite extra till dig som är ny på yogamattan. Det är ett fysiskt pass där vi går igenom grundpositionerna. På ett prestigelöst sätt och i din egen takt bygger yogan upp din kropps smidighet, styrka och balans. Vill du ha fler dynamiska klasser rekommenderar vi våra Våga yogaklasser fortsättning och vår Dynamiska yoga.

Krigare 2 en stärkande position

VÅGA YOGA FORTSÄTTNING

Alla nivåer är välkomna och vi bygger upp klassens koreografi så att alla ska hänga med på ett fint sätt. Oavsett om du är ny på mattan eller van yogi så kan vi garantera att du kommer bli härligt utmanad. Yogaklassen har sin grund i Hatha som både innehåller fysiska övningar och meditation. På Våga yoga fortsättning kommer du snabbt bygga upp både kroppens smidighet, styrka och balans. Vi yogar alltid till härlig musik vilket gör klassen mer levande. Vill du ha fler dynamiska klasser rekommenderar vi våra Våga yogaklasser grund och vår Dynamiska yoga.

Högt utfall med härlig rotation

YOGA SOFT

Yoga soft är för dig som vill bygga upp en bra grund i din rörlighet, öka din energi, din styrka och din balans helt i din egen takt. Klassen är också perfekt för sig som vill komplettera din mer fysiska yoga med en lugnare yogaform. På ett medvetet och behagligt sätt arbetar vi igenom hela kroppen med långsamma, mjuka flöden där fokus ligger på skonsamma positioner som kan anpassas för alla nivåer. Vårt seniorpass är också baserat på mjukgörande yoga.

Sittande rotation