SENSOMMARRETREAT I ETT UNDERBART BOHUSLÄN

Härliga Yogi! Vi bjuder in dig till en magisk långhelg i det vackra Bohuslän.

Helgen äger rum från torsdag den 24/9 till söndag den 27/9-2020.
Vi blir en liten intim grupp om max 16 deltagare.

Detta blir en fantastisk helg om du månar om att ta hand om dig själv. Om du mår bra av att varva aktiviteter som boostar din själ och hälsa med möjligheten att “bara få vara”. Det blir självklart yoga i olika former men även en fantastiskt kajakpaddling i Bohuslänska skärgården tillsammans med Skärgårdsidyllen. Helgen spenderar vi på Tanum Strand, som ligger beläget precis söder om Grebbestad med havet tätt inpå knuten och med fantastiskt spektakulär omgivning!

Vi har valt Bohuslän när det är som bäst. När skaldjur och Ostron smakar bäst, när naturen erbjuder spektakulära vyer och väderfenomen och när det är riktigt mysigt att börja bjuda in den mysiga hösten. Vilket vi väljer att göra med yoga och Spa.

Vi bor på Tanumstrand, Bohusläns metropol:-)

Pris per person i dubbelrum: 7250 sek
Tillägg tillkommer för enkelrum med: 650 sek

Vill du vara med men inte bo på hotellet?
 Pris daggäster: 4750 sek

Earlybird rabatt: 500 sek för bokning innan den 15 juli
Earlybird rabatt: 250 sek för bokning innan den 30 augusti


TÄNK PÅ:

Bokningen är bindande och vid bokningstillfället erläggs en handpenning om 2000 SEK. Handpenning betalas in till BG 5285-0070. Glöm inte märka din inbetalning med ditt Namn och Telefonnummer.

Återstående betalning sker senast den 23 augusti
Vi förbehåller oss rätten att inte genomföra retreatet om antalet deltagare understiger 10 personer (och då betalas självklart handpenning alt. hela summan tillbaka).

VAD INGÅR:

 • Boende 3-nätter på Tanum Strand
 • 2 x 3- rätter middagar på Tanum Strand
 • 1 x skaldjursbuffé på Tanum Strand
 • 1 x lunch på Tanum Strand
 • 7 stycken yogaklasser med varierande inslag. Nivå! Alla!
 • 1 kajakpaddlingstur
 • Entré till spa vid ett tillfälle

Vid anmälan får du som deltagare ta del av ett mer specifikt schema för helgen. ANMÄLAN

TIPS ATT PACKA MED:

 • Egen yogamatta. Har du ingen tipsar vi om Mandukas mattor. Vid bokning av retreatet erbjuder vi dessa mattor och tillbehör 15% rabatt. Bara fråga om tips vi svarar gärna!
 • Promenadskor
 • Badkläder
 • Yogakläder både för inom- och utomhus (Blir det en fin helg kan det hända att någon av de mer fysiska klasserna kommer ske utomhus i solnedgång med helt ljuvlig utsikt över hav, öar och solvärmda berghällar)

LITE OM TANUM STRAND

Just i de stilla ögonblicken, fritt från vardagens alla måsten, väcks ofta de stora, nya tankarna. TanumStrand ligger vid strandkanten mitt emellan Grebbestad och Fjällbacka och är en av Bohusläns största konferensanläggningar. Miljön är genuint bohuslänsk med sjöbodar och salta havsvindar in på knuten och från hotellrummen bjuds en vidunderlig utsikt över skärgården. Här kan du läsa mer om hotellet!

LITE OM SKÄRGÅRDSIDYLLEN:

Skärgårdsidyllen är företaget som tillhandahåller vår underbara guidade kajaktur. De är mycket uppskattade för sin oerhörda kunskap om Bohusländska skärgården och dess marina liv. Här får vi lära oss mer om havets läckerhet – ostronet. Under paddelturen bekantar vi oss med och lär oss om ostronet i dess naturliga miljö, det finns även möjlighet att provsmaka. Detta blir en ostronprovning att minnas. Ingen tidigare erfarenhet av kajak eller ostronprovning krävs. Här kan du läsa mer om Ostronkajakturerna.

LITE OM OSS:

ANNELI

Hej Jag heter Anneli och jag kommer tillsammans med Cecilia vara er värdinna denna yogahelg. Jag är egen företagare sedan många år tillbaka som frisör och barberare.

Yoga är min passion och jag fullkomligt älskar att åka på retreat. Jag har alltid velat åka på en yogahelg till Bohuslän och länge har det funnits en magisk dragningskraft och längtan hit. Men jag har aldrig hittat en yogaresa till Bohuslän som känts helt rätt. Min filosofi är att det som inte finns kanske ändå kan ske. Min längtan triggade igång en idé om att vara med som medskapare till en ljuvlig helg fylld med yogainspiration men också saker som gör livet gott. Cecilia är yogainstruktören som länge har inspirerat mig på yogamattan. Hennes signum är hur hon bygger upp sina klasser med härliga energigivande poser som är ledda på ett väldigt pedagogiskt, lugnt men även energifyllt sätt. Med glimten i ögat och grymt bra musik inspirerar hon mig i min yogapraktik. Med värme och omtanke välkomnar hon alla till sina klasser.

Jag känner mig otroligt stolt och glad att vara med som medarrangör och vill välkomna er alla till denna yogahelg. Det kommer bli en fin helg. Hoppas vi ses!

CECILIA

Hej jag heter Cecilia och det är jag som är er yogalärare denna långhelg. Helgen kommer vi tillbringa på ett ställe jag håller kärt om hjärtat. Här har många av mina sommarminnen skapats. För det är just på Tanum Strand och i Grebbestad som jag har haft lyxen att uppleva 30 av mina somrar. Och nu tyckte jag det var dags att dela med mig. Så häng med på denna minnesvärda resa till västkusten eller som många väljer att kalla det “Bästkusten”

LITE KORT OM MIG

Jag har utövat yoga i 20 år men blev ”helt hooked” när jag testade den mer fysiska yogan Ashtanga. När jag stod där på utomhusklassen högt upp i en fantastiskt fin Shala i Thailand på mattan i 40 graders värme och svetten drypandes över hela kroppen då visste jag att det här vill jag arbeta med. En stor kontrast till min chefsroll i näringslivet där allt handlade om tempo, försäljning och prestera mer och bättre.

Där och då började min resa mot ett härligare liv och yoga i egen regi. Och där lärde jag mig att återigen andas. Jag menar andas på riktigt! Detta är det jag vill dela med mig av i min yogaundervisning!

Jag har en tämligen bred yogakompetens med erfarenhet både av mer fysisk yoga men även av de lugnare formerna som t.ex. Yinyoga. När jag undervisar i yoga är mitt mål att alltid skapa yogamagi. Det ska vara inspirerande och kul att yoga men det ska också skapa ett lugn i deltagarens kropp och sinne. En samstämmig helhet och en fin yoga-upplevelse skapas på många sätt men några verktyg är att vara medmänniska, välja bra musik, sköna dofter, härliga synintryck och vackra rörelser och att vara vaken på och observera vad som sägs och inte sägs i rummet.

YOGAUTBILDNING OCH ERFARENHET:

 • Yogalärare på Filborna Arena i Helsingborg. (Sedan maj 2014)
 • Internationellt certifierad Yogalärarutbildning (E-RYT 200, yoga Alliance)
 • Aquayogainstruktör (Bra flyt, 2018)
 • Diplomerad Coach (ICF, Sommaren 2018)
 • Yinyogautbildning (För Madeleine Enhörning, 2019)
 • Utfört Yoga sedan 1999 (Ashtanga, Hatha, Vinyasa-flow, restorative, Yin-yoga, gravidyoga och medicinsk yoga). Totalt antal timmar på Yogamattan är ca 2000 timmar
 • Utbildad Bodybalanceinstruktör (Les Mills, mars 2015)
 • Utbildning- Stark genom klimakteriet (Certifierad Våren 2020)