VARMT VÄLKOMMEN TILL DENNA ONLINEYOGA KLASS.

Tack för du bokat in dig till denna onlineyoga. Vi ser fram emot att möta dig i detta forum och vill passa på att tipsa om några saker så att din yogaupplevelse ska bli så bra som möjligt:

Förutom att välja ett bra yogaställe och sköna kläder samt att rulla ut mattan behöver du tänka på följande. Testa gärna att logga in 5 minuter innan klassen börjar.

 1. Tryck på länken du fått och som du sparat i förslagsvis din digitala kalender. Anslutning sker antingen via appen eller direkt via webben (jag rekommenderar appen som du enkelt laddar ner).
 2. Du blir med automatik insläppt i mötesrummet. Bra att veta är att din kamera och mikrofon är avstängd vid inloggningstillfället. Du kan självklart sätta igång dessa och säga hej för att sedan stänga av igen. Är den igång så hör alla dig:)
 3. Tänk på att ju större skärm desto bättre upplevelse. Har du möjlighet att “casta” din bild från telefonen till din TV så är det ett fint alternativ. Du vill förmodligen bara se min bildruta under sändningen för att välja den trycker du länge på bilden. Du får då frågan fästa bilden (eng. pin). Här svarar du ”ja” och ser då yogaklassen i fullskärm.

  PROBLEM MED UPPKOPPLINGEN
  Vi har en ett stabilt nätverk men ibland händer det saker. Kommunicera då via chatten. Vi har ljudet på och hör plinget i salen när du chattar.

  Är bilden frusen är det oftast hos dig som problemet ligger. Logga då ut och in igen så löser det sig oftast.

  Se gärna till att ha en nätverkssladd till din enhet då får du allra bästa kvalitén på sändningen.

HÄR SER DU OCH HANTERAR DU DINA BOKNINGAR:
https://raw-yoga.se/raw-yoga-bokningssida/

“SET YOUR MIND AND FLOW”