VARMT VÄLKOMMEN TILL DENNA ONLINEYOGA KLASS.

Tack för du bokat in dig till denna onlineyoga. Vi ser fram emot att möta dig i detta forum och vill passa på att tipsa om några saker så att din yogaupplevelse ska bli så bra som möjligt:

Förutom att välja ett bra yogaställe och sköna kläder samt att rulla ut mattan behöver du tänka på följande. Testa gärna att logga in 5 minuter innan klassen börjar.

  1. Tryck på länken du fått och som du sparat i förslagsvis din digitala kalender. Anslutning sker antingen via appen eller direkt via webben (jag rekommenderar appen som du enkelt laddar ner).
  2. Vänta till du blir insläppt i mötesrummet. Bra att veta är att din kamera och mikrofon är avstängd vid inloggningstillfället. Du kan självklart sätta igång dessa och säga hej för att sedan stänga av igen.
  3. Tänk på att ju större skärm desto bättre upplevelse. Har du möjlighet att “casta” din bild från telefonen till din TV så är det ett fint alternativ. Du vill förmodligen bara se min bildruta under sändningen för att välja den trycker du länge på bilden. Du får då frågan fästa bilden (eng. pin). Här svarar du ”ja” och ser då yogaklassen i fullskärm.
  4. Liggande skärm på din läsplatta. Sändningen sker i stående format så du kommer behöva anpassa skärmen så bilden inte “kapas av”. Detta gör du samtidigt som du väljer “pin/fäst” bilden.

BETALNING:

Betalning sker via swish samma dag 180 sek. Swishnumret är 123 108 50 67. Har du 10-kort? Inga problem! Ta ett foto där du skrivit datum på “ibockningsrutan” skicka bilden via messenger till @rawyogasweden. För dig med månadskort så är det bara till att delta.

Behöver du köpa 10-kort? Hör av dig per mail så löser vi det cecilia@raw-yoga.se.

HÄR HANTERAR DU DINA BOKNINGAR:
https://raw-yoga.se/bokningssida/

HÄR SER DU DINA BOKNINGAR:

https://raw-yoga.se/evenemang/mina-bokningar/ 
Behöver du en rackarns snygg yogamatta och som dessutom är min personliga favorit. Hör då av dig det finns några hemma på lager. Manduka är märket och är en stabil matta med otroligt fint grepp och sobra färger. Som kund hos oss får du alltid 10% rabatt på rekommenderat utpris.

“SET YOUR MIND AND FLOW”