VARMT VÄLKOMMEN TILL YOGA NIDRA FÖR BÄTTRE SÖMN

Tack för du bokat in dig till denna Yoga Nidra klass. Det här är klassen där du gör så lite som möjligt och presterar absolut ingenting. Du låter dig guidas in i Nidran som kommer ge dig en skön avslappning och kanske till och med en god natts sömn.

LÄNK FÖR INLOGGNING

Har du fått med bokningsbekräftelsen. Vänligen använd den. Testa gärna att logga in 5 minuter innan klassen börjar. Jag ser fram emot att möta dig i detta forum och vill passa på att tipsa om några saker så att din nidra ska bli så bra som möjligt.

FÖRBEREDELSER

Förbered dig innan vi börjar med att hitta en ostörd miljö, där du känner dig trygg. Landa bekvämt på din matta eller välj kanske hellre din säng. Ha sköna kläder på dig och kanske har du redan borstat tänderna. Det kan vara skönt att ha en ögonkudde eller en mindre handduk som du vikt och lagt över ögonen för att stänga ute eventuellt dagsljus. Gör dig helt enkelt redo för en god natts sömn!

VAD ÄR YOGA NIDRA?

Yoga nidra, även kallad yogisk sömn är en guidad meditation och avslappningsteknik. Under Yoga nidran hamnar kroppen i total avslappning samtidigt som sinnet/medvetandet befinner sig mellan vakenhet och sömn. I detta tillstånd tar kropp och sinne till sig det den behöver mest.

POST TRAUMATISK STRESS

Alla kan vara med på en Yoga Nidra klass. Lider du av post traumatisk stress eller ångest är det viktigt att du kontaktar oss innan du är med på första klassen. Det är inget farligt att vara med på en Yoga nidra klass men ibland kan den trigga igång något som du inte förväntat dig skulle komma.

SÅ TILL DET TEKNISKA!

  1. Tryck på länken du fått och som du sparat i förslagsvis din digitala kalender. Anslutning sker antingen via appen eller direkt via webben (jag rekommenderar appen som du enkelt laddar ner).
  2. Vänta till du blir insläppt i mötesrummet i bästa fall släpps du in med automatik. Bra att veta är att din kamera och mikrofon är avstängd vid inloggningstillfället. Du kan självklart sätta igång dessa och säga hej. för att sedan stänga av igen. Just i denna klass är det toppen om du kan tänka dig att ha kameran igång rikta den då mot fötterna eller taket och ifall du måste lämna klassen så ser jag det.
  3. I den här klassen behöver du inte se mig utan upplevelsen är endast audiolog.

BETALNING
Betalning sker via swish samma dag 100 sek. Swishnumret är 123 108 50 67. Har du 10-kort? Inga problem! Ta ett foto där du skrivit datum på “ibockningsrutan” skicka bilden via messenger till @rawyogasweden

Behöver du köpa 10-kort? Hör av dig per mail så löser vi det cecilia@raw-yoga.se.

BOKNINGAR
Här hantera du dina bokningar:
https://raw-yoga.se/bokningssida/

HÄR SER DU DINA BOKNINGAR
https://raw-yoga.se/evenemang/mina-bokningar/ 

FRÅGOR OCH FUNDERINGAR!

Ses på Nidran och om du har frågor efteråt så stannar jag dels kvar i mötesrummet eller om du vill pm mig via Facebook @rawyogasweden. Frågor som dyker upp efter det mailar du till cecilia@raw-yoga.se!

”EXPERIENCE YOURSELF IN SILENCE”