VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ RAW YOGA

Att yoga och undervisa i yoga är en ynnest och varje dag och i varje möte blir vi otroligt inspirerade.

Vi vet att helhetsupplevelsen för dig som kund är viktig. Därför har vi valt vackra, ljusa lokaler med fint ljusinsläpp. Hur vi lärare är, är minst lika viktigt: Hur vi möter dig som kund, hur vi lär ut, hur vi byggt upp klassen men även vårt val av musik, ljussättning och andra viktiga saker som kan förstärka den positiva upplevelsen hos dig.

Vi vet också att våra kunder kommer till oss för att få resultat. Och det får man när man yogar hos oss. Beroende på vilka klasser du väljer kommer du utveckla både styrka, smidighet och inre samt yttre balans.

Vi strävar efter att alltid vara närvarande och att möta dig som kund med ödmjukhet, nyfikenhet men även att vara inkännande. För oss är det viktigt att du som yogar hos oss känner dig välkommen och sedd. Och vi utgår alltid från att varje person är unik och har olika behov- Ett av våra ledord är prestigelöshet.

Det ska finnas utrymme både för reflektion, personligt utveckling och för återhämtning.

Passionen och drivkraften ligger i att göra skillnad, att överträffa dina förväntningar och få erbjuda det där ”lilla extra”.

Vi arbetar ständigt med att kompetensutveckla oss själva. Vi utbildar oss, går på workshops och går på andra instruktörers klasser. För oss är det viktigt att ständigt fylla på med kunskap och kompetens, att få testa nytt för det är där och då vi skapar utrymme för att erbjuda er yogaklasser som inspirerar!

Vi vänder oss både till företag och till dig som privatperson. Vi finns här för dig och har du några funderingar så är det bara till att kontakta oss.