VÅRA UTSTÄLLARE


DAGENS ERBJUDANDE:
Specialpriser och present till alla som handlar för minst 499kr

OM GLYC
Ett aktivt liv med god ledhälsa eller en hjärna som klarar stress bättre, kan fokusera och klara påfrestningar är ingen självklarhet. Varumärket GLYC började utvecklas för ca 10 år sedan av Apotekare Dan Magnusson. Idén var att om alla visste hur vi tog hand om vår hjärna, leder och muskler genom rätt mat och komplettera med naturliga fungerande kosttillskott så mycket bättre vi skulle må.

Ett aktivt liv med god led och hjärnhälsa är ingen självklarhet. Ibland har man inte alla förutsättningar av att leva utan stress eller hårt arbete eller att alltid få tiden att äta rätt och vara i harmoni. Då behöver vi ibland lite hjälp på traven. Det är här varumärket GLYC tog sin början.

Läs mer på https://octean.se/varumarken/glyc/


DAGENS ERBJUDANDE
Kanonpriser på utgående modeller av kläder.

OM YOGIA
Yogia är en fantastisk e-handel där du hittar allt möjligt för din yogaträning. Yogamattor av bästa kvalité, yogakläder, smycken, yogatillbehör som klossar och band.

Yogia strävar efter att hitta det där lilla extra som inte alla andra har och samarbetar med många olika varumärken från hela världen.
De väljer i största möjliga mån produkter som är ekologiska, miljövänliga och/eller av återvunna material.

Många känner till Yogia genom deras personliga och omsorgsfulla paketeringar som har det där lilla extra.

Förutom bredden av varumärken så har Yogia även en egen kollektion med kläder som innehåller bland annat yogaleggings, tröjor, linnen och härliga sweatshirts/huvtröjor. Stora delar av kollektionen kommer du kunna testa och köpa på plats på mässan! Det kommer även vara kanonpriser på utgående modeller.

Här hittar du deras härliga shop: https://www.yogia.se


DAGENS ERBJUDANDE
Alla som kommer och säger hej till oss får en rabattkod (20% off) på ett onlineköp på vår hemsida!

Tävling på plats – vinn ett presentkort från Fitnessfika värt 500:- samt en hälsofrukostleverans till jobbet för 10 personer från Hälsomatlådan & Fitnessfika.

För att vara med i utlottningen: Handla för 50kr samt följ Fitnessfika på Instagram så är du automatiskt med och tävlar. 

OM FITNESSFIKA
Drivs i dagsläget av Victoria, som också är grundare av företaget. “Vi vill skapa så goda och rena mellanmåls- och fikaprodukter som möjligt. Med ärligt innehåll, vill vi ge Sverige extra energi som är lätt att förstå och som smakar inte bara gott utan fantastiskt!


OM PHILIP MARTINS- Made of italy
Philip Martin’s made of Italy erbjuder ett fantastiskt sortiment med underbara produkter för både hår och hud.

Vegan, giftfria och ekologiska. Fuktbevarande, ljuvligt doftande och med ett miljötänk som ligger helt rätt i tiden.

Utbildade frisörer finns på plats på eventet och tipsar gärna om vad som passar just till dig.
Vi ses, varmt välkommen!
https://www.philipmartins.us/


OM KALLBADSVECKAN
Kallbadsveckan är ett årligen återkommande evenemang i Helsingborg – kallbadets mecka. Här stoltserar vi med tre kallbadhus; Råå, Kallis och Pålsjöbaden. Under en vecka i februari erbjuder vi ett fullspäckat program av kallbad, föreläsningar och upplevelser i bastun.”
https://www.kallbadsveckan.se/


DAGENS ERBJUDANDE
20% rabatt på våra produkter

Vår grundare spenderade delar av sin uppväxt i Japan. Det var där han introducerades för matcha och dess fantastiska fördelar. Tio år senare, under ett studieår i Los Angeles, upptäckte han att detta fantastiska te som han stött på i Japan gick att hitta överallt. Med allt från matcha-barer till matcha-bagerier stod det klart att Kalifornien är besatt av matcha!

När han återvände till Sverige insåg han att det var otroligt svårt att få tag i matcha av hög kvalité till rimliga priser. Han kontaktade därför en gammal vän i Japan som jobbade inom matcha-industrin och frågade om han kunde hjälpa honom att få tag i den bästa matchan som Japan kunde erbjuda. Det kunde han och det var då portarna för Fillin Matcha öppnades!
https://fillinmatcha.com/

OM FILLIN MATCHA
Matcha är framtidens koffeindryck. Det är bättre för hälsan, odlarna och miljön än vad andra koffeinalternativ erbjuder. Därför är vår vision att erbjuda matcha till hela Europa. Vi strävar efter att förändra gamla beteenden genom att erbjuda ett bättre alternativ.

OM FOODGEEKZ
.

Evelina & Emmy Hammelfelt, två systrar från Helsingborg, de digitala mat-nörd-systrarna som driver varumärket Foodgeekz. Foodgeekz har synts i Sveriges mästerkock, jobbat som kockar för yogaprofilen Josefine Bengtssons yogaretreat, blivit nominerad i det stora bloggpriset och till top10 Sveriges bästa matinstagram 2018 enligt tidningen AlltomMat. Hos Foodgeekz får du ta del av kreativa recept, ta del av tips och råd utifrån en hälsosam livsstil utan pekpinnar och en positiv inställning till livet. Good Food Great Mood.

Vi brinner för att inspirera människor till “att vara sitt bästa jag”. Utifrån den kunskap vi besitter från våra personliga resor och utbildning tror vi på att maten har en övervägande betydelse i livets olika aspekter. 

Foodgeekz erbjuder även personlig kostrådgivning, mindre catering-events och föreläsningar.

DAGENS ERBJUDANDE

Under eventet LOVEYOGA kommer Evelina vara på plats och erbjuda en uppfriskande juice/smoothie & snacks. Det kommer vara möjligt att under dagen boka in en kostrådgivning för ett rabatterat pris. Kom gärna förbi: snacka mat, hälsa eller om livet. 
www.foodgeekz.sewww.instagram.com/foodgeekz.se


OM DIVINGANGEL
Malin skapar handgjorda smycken i äkta silver med inspiration från havet, himlen och hjärtat.Mina smycken är gjorda i äkta silver 925 och med halvädelstenar.

Stenringarna jag skapar är handgjorda från stenar som jag hittat eller köpt. Jag sågar stenarna, slipar och polerar dem för att slutligen sätta din utvalda sten i ett silversmycke. Hantverk i varje liten del.