Mina kunder är smarta karriärkvinnor som gör stor skillnad i det dem gör men får inte det erkännandet de är värda.

De jobbar för mycket men får för lite betalt, de tar hand om barnen, hemmet och är grymma projektledare dygnet runt.

Men priset de betalar är oftast högt och de innebär att det inte hinner ta hand om sig själv även om de både vill och skulle behöva det. Vilket resulterar i att de inte orkar med det som är allra viktigast.

Att ha balans i livet och att ta hand om sig själv! 

Detta får såklart oönskade konsekvenser som t.ex. påverkar deras hälsa, relationer och ekonomi.

Känner du att kroppen börjar säga ifrån?

Det kan vara allt från smärtproblematik som ryggont och migrän, ökad vikt, utbrändhet men det kan även märkas med att din energi och ork är låg och istället ersatts med dåligt humör eller många förkylningar. Du känner inte igen dig själv längre och det är en smärtsam upplevelse.

VAD ÄR LIFESTYLE BOOST?

LifeStyle Boost är ett PREMIUM-paket som är framtaget för dig som vill ha det liv du förtjänar. Ett liv med det där lilla extra som att få:

  • Amazing energi & mindre stress i livet
  • Mer tid till dig & ditt välmående
  • Bättre strukturer & målfokus
  • Starkare & snyggare kropp

Med din nyfunna energi kan du äntligen leva det liv du förtjänar men som du inte orkat göra på länge!

Så vad är dina drömmar? Ett nytt jobb? Ett nytt hus? En starkare kropp? En längre resa? Mer lön? En kropp du är stolt över? Ett liv där du mår ruskigt bra och har energi till dina barn, din partner, dina vänner? Men det sker inte av sig själv. DU måste vara beredd att:

  • Förändra dina levnadsvanor, ta bort dåliga vanor och ersätta dem med nya.
  • Att göra jobbet och se till att göra det som krävs.
  • Vara öppen för nya tankesätt.
  • Vara beredd att börja leva ett sundare liv.

Min roll är att hjälpa dig att nå ditt mål, att stötta dig och coacha dig för att nå dit du vill. Att hjälpa dig att ta tillbaka hälsan, kraften, energin och använda det till det som är viktigt i ditt liv. Att hjälpa dig att skapa en hållbar livsstil och livsstruktur, så att du kan må extraordinärt bra och få tillbaka din Vitalitet & Livslust. Allt med fullt fokus på dig!

Låter det intressant? Tveka inte att boka in ett kostnadsfritt uppstartsmöte med mig för att se om jag är rätt person för dig och för att se om jag kan hjälpa dig mot ditt drömliv och drömjag!