Klassbeskrivning

Hatha Yoga- Alla nivåer

Här bygger vi upp klassens koreografi så att alla ska hänga med på ett fint sätt. Oavsett om du är ny på mattan eller van yogi så kan vi garantera att du kommer bli härligt utmanad. Yogaklassen innehåller både fysiska övningar samt meditation/avslappning. När du tränar Hatha yoga kommer du snabbt bygga upp både kroppens smidighet, styrka och balans. Vi yogar alltid till härlig musik vilket gör klassen mer levande.

Hatha yoga är ett fint komplement till både Yin & Yangklassen och vår lugnaste yogaform Chill flow. Den fungerar även utmärkt som en språngbräda för Hatha Yoga Flow.

Krigare B med Cecilia, ägare och grundare av Raw yoga.  Bild tagen i Oxhallen i Helsingborg. Kläder: Rosa Hoodie och mönstrade yogaleggings.

Hatha Yoga Flow- Fortsättning

I den här klassen håller vi ett högre tempo. Vi arbetar med härliga flöden tillsammans med våra andetag och varvar det med att hålla våra positioner för att finna utrymme för reflektion, medveten närvaro eller för att helt enkelt bygga styrka. Även om klassen är en fortsättningsklass erbjuds möjlighet att backa eller hitta alternativ till rörelserna. Variationen gör klassen inspirerande och lekfull där du på kort sikt kommer bygga upp din smidighet, styrka och balans. Vi avslutar alltid denna klass med en härlig avslappning och meditation.

Lågt utfall med rotation med Cecilia, ägare och grundare av Raw yoga.  Bild tagen i Oxhallen i Helsingborg. Kläder: Rosa Hoodie och mönstrade yogaleggings.

Yin & Yang- Alla nivåer

Är som en inre- och yttre resa där styrka (Yang) möter mjukhet (Yin) och där det finns utrymme för både lite bus, lekfullhet och vackra rörelser. I stället för den klassiska Yin & Yang-klassen där yin-positioner blandas med indisk (Fysisk) yoga plockar vi in mer av de traditionella Qigong-liknande rörelserna och de kinesiska elementen som yin yogan har sitt ursprung i.

I Yin & Yang jobbar vi både för att få upp cirkulation och värme i kroppen men också för att stilla din kropp och sinne där vi använder meditation som ett viktigt verktyg.

Lågt utfall med Cecilia, ägare och grundare av Raw yoga.  Bild tagen i Oxhallen i Helsingborg. Kläder: Rosa Hoodie och mönstrade yogaleggings.

Chill Flow- Alla nivåer

En ljuvlig klass som väcker, mjukgör och skapar en fin rörlighet i din kropp. På ett medvetet och behagligt sätt arbetar vi igenom hela kroppen och klassen genomsyras av mjuka, långsamma, naturliga flöden. De flesta positioner görs sittande och liggande och det förekommer sällan eller inga solhälsningar eller krigare. En klass som gör gott för dig som är stressad, har ont i kroppen och behöver mjuka upp din bindväv.

Chill flow är även ett fint komplement för dig som kör mer fysisk yoga och annan träning.

Sittande rotation med Cecilia, ägare och grundare av Raw yoga.  Bild tagen i Oxhallen i Helsingborg. Kläder: Rosa Hoodie och mönstrade yogaleggings.