Klassbeskrivning ta bort denna sida

DYNAMISK YOGA

Dynamisk yoga är precis som namnet säger dynamisk och lite mer fysisk. Den har sin grund i Hatha yoga som är en fysisk yogaform. Klassen är uppbyggd för att utmana dig utifrån dina förutsättningar. Variationen gör den inspirerande och lekfull där du på kort sikt kommer bygger upp din smidighet, styrka och balans. Vi avslutar alltid med en härlig avslappning och meditation. Alla nivåer är välkomna men klassen vänder sig lite extra till dig som har yogat ett tag.

VÅGA YOGA GRUND

Våga yoga är klassen där vi ger oss lite extra tid i varje position. Där vi stannar upp och tittar på hur vi placerat t.ex. fötterna, hur andetaget flödar och där målet är att utvecklas ”i sin practise” på ett säkert sätt. Det är också klassen där vi vill skapa förståelse för yogans fördelar både för kropp och själ. Alla nivåer är välkomna men klassen vänder sig lite extra till dig som är ny på yogamattan. Det är ett fysiskt pass där vi går igenom grundpositionerna. På ett prestigelöst sätt och i din egen takt bygger yogan upp din kropps smidighet, styrka och balans. Vill du ha fler dynamiska klasser rekommenderar vi våra Våga yogaklasser fortsättning och vår Dynamiska yoga.

VÅGA YOGA FORTSÄTTNING

Alla nivåer är välkomna och vi bygger upp klassens koreografi så att alla ska hänga med på ett fint sätt. Oavsett om du är ny på mattan eller van yogi så kan vi garantera att du kommer bli härligt utmanad. Yogaklassen har sin grund i Hatha som både innehåller fysiska övningar och meditation. På Våga yoga fortsättning kommer du snabbt bygga upp både kroppens smidighet, styrka och balans. Vi yogar alltid till härlig musik vilket gör klassen mer levande. Vill du ha fler dynamiska klasser rekommenderar vi våra Våga yogaklasser grund och vår Dynamiska yoga.

YOGA SOFT

Yoga soft är för dig som vill bygga upp en bra grund i din rörlighet, öka din energi, din styrka och din balans helt i din egen takt. Klassen är också perfekt för sig som vill komplettera din mer fysiska yoga med en lugnare yogaform. På ett medvetet och behagligt sätt arbetar vi igenom hela kroppen med långsamma, mjuka flöden där fokus ligger på skonsamma positioner som kan anpassas för alla nivåer. Vårt seniorpass är också baserat på mjukgörande yoga.