Coaching

Mina vanligaste kunder är smarta karriärkvinnor som gör stor skillnad i det dem gör men får inte det erkännandet de är värda. De jobbar för mycket men får för lite betalt, de tar hand om barnen, hemmet och är grymma projektledare dygnet runt. Men priset de betalar är oftast högt och de innebär att det inte hinner ta hand om sig själv även om de både vill och skulle behöva det. Vilket resulterar i att de inte orkar med det som är allra viktigast. Att ta hand om sig själv! 

Känner du att kroppen börjar säga ifrån? Det kan vara allt från smärtproblematik som ryggont och migrän, ökad vikt, utbrändhet men det kan även märkas med att din energi och ork är låg och istället ersatts med dåligt humör eller många förkylningar.

Min styrka ligger i att hjälpa dig att ta tillbaka hälsan, kraften, energin där du får kraft och ork till det som är viktigt i ditt liv.

Att hjälpa dig att skapa en hållbar livsstil och livsstruktur, så att du kan må extraordinärt bra och få tillbaka din Vitalitet & Livslust. Låter det intressant? Tveka inte att boka in ett uppstartsmöte med mig för att se om jag är rätt person för dig och för att se om jag kan hjälpa dig mot ditt drömliv. Tillsammans sätter vi ihop ett paket som passar dig och dina livsmål.